Traduccions de l'Ereza
Versions no oficials en català

Nintendo Switch en català: compatibilitat amb la versió 9.2.0

4 de març del 2020

Ahir es va publicar una nova actualització per a la Nintendo Switch, la 9.2.0. Aquest missatge és sols per a indicar que la traducció al català de la Nintendo Switch és plenament compatible amb aquesta versió, ja que no hi ha hagut cap canvi pel que fa als textos.

Recordeu que és molt probable que no funcioni amb versions posteriors. Si hi ha una nova actualització del sistema, espereu a la publicació de l’actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d’actualitzar el sistema.

Nintendo Switch en català: més opcions

14 de febrer del 2020

Avui he publicat una actualització de la traducció al català de la Nintendo Switch. A banda de solucionar algunes errades, ara podeu triar també quina llengua del sistema operatiu voleu substituir. Fins ara només era possible substituir l’espanyol; ara podeu triar entre espanyol, francès, italià i anglès. D’aquesta manera, podreu continuar gaudint dels jocs en espanyol, francès, italià o anglès respectivament, mentre que el sistema operatiu es mostrarà en català.

Recordeu que la traducció només s’ha provat amb la versió del sistema 9.1.0, és possible que funcioni en versions anteriors però és molt probable que no funcioni amb versions posteriors. Si hi ha una nova actualització del sistema, espereu a la publicació de l’actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d’actualitzar el sistema.

To the Moon per a Nintendo Switch 1.5

6 de febrer del 2020

Justament dimarts, l’endemà de fer-ne pública la traducció, va sortir la versió 1.5 del To the Moon per a Nintendo Switch. És una actualització menor i la mateixa traducció hi continua funcionant sense cap problema. Això és tot per ara!

To the Moon per a Android i Nintendo Switch en català

3 de febrer del 2020

El mes passat es va llançar la reedició del joc To the Moon per a la Nintendo Switch. És la mateixa reedició que la que es va fer per a mòbils l’any passat, i com que segurament és una manera que més gent accedeixi al joc, em vaig proposar de traduir-ne també aquesta versió. A banda dels menús renovats i funcionalitats extra com ara el diari de treball o la capsa de música, n’he revisat tota la traducció de dalt a baix fent-hi alguns petits canvis i unes quantes correccions.

Per més que he provat de contactar amb els autors tant del joc original com de la reedició per a incorporar-hi de manera oficial la traducció al català (com sí que van fer amb la segona part, Finding Paradise), no n’he rebut cap resposta. És per això que fa uns mesos vaig publicar de manera oficial el pedaç per a la versió d’ordinador, i ara també trobareu a la mateixa pàgina les versions per a Android i Nintendo Switch.

Ben aviat hi haurà més novetats pel que fa a traduccions, estigueu atents!

Traducció de la interfície de la Nintendo Switch al català

25 de desembre del 2019

Sembla que el tió ens ha cagat una nova traducció! A partir d’ara, ja podreu gaudir de la interfície de la consola Nintendo Switch en català! Trobareu totes les instruccions de com instal·lar-la a la pàgina corresponent.

Malauradament, no totes les consoles són compatibles amb la traducció, ja que cal que la consola pugui executar homebrew (els darrers models posats a la venda no ho permeten). També hi ha un component de risc, i és que Nintendo pot ser capaç de detectar que feu servir una consola modificada i us bloquegi l’accés als continguts en línia (joc en línia, Nintendo eShop, funcionalitats d’amistat, etc.)… Normalment, no sol passar si us manteniu dintre de la legalitat, però és un risc que assumiu en fer servir una consola modificada (independentment de la traducció).

La traducció s’ha fet per a la darrera versió del sistema, la 9.1.0, i cal que tingueu instal·lat Atmosphère 0.10.1 com a mínim. No és recomanable que la feu servir en altres versions del sistema, sobretot si són més noves.

Estigueu atents, perquè potser hi haurà més novetats ben aviat! Que acabeu de passar un bon Nadal i que tingueu una bona entrada a l’any 2020!

« Entrades més noves | Entrades 11-15 de 23 | Entrades més antigues »