Traduccions de l’Ereza
Versions no oficials en català

Nintendo Switch en català: versió 10.2.0

27 d'octubre del 2020

Avui he actualitzat la traducció de la interfície de la Nintendo Switch al català per a fer-la compatible amb la versió 10.2.0 del sistema operatiu. Sols hi havia dues cadenes de text noves.

La podeu baixar a la pàgina del projecte, on també trobareu tota la informació de com aplicar-la.

Recordeu que aquesta traducció segurament NO serà compatible amb versions posteriors (especialment 10.3.x o posteriors). Si voleu actualitzar a una versió posterior, esborreu el contingut que hàgiu copiat a la carpeta “contents” de l’Atmosphère abans d’actualitzar-la.

Nintendo Switch en català: versió 10.1.0

15 d'agost del 2020

Per fi m’he dignat a actualitzar la traducció de la interfície de la Nintendo Switch al català. Ara ja és compatible amb la versió 10.1.0 del sistema operatiu (la darrera). Hi he corregit algunes errades i n’he traduït els nous components, com ara l’opció de reassignar botons.

La podeu baixar a la pàgina del projecte, on també trobareu tota la informació de com aplicar-la.

Recordeu que aquesta traducció segurament NO serà compatible amb versions posteriors (especialment 10.2.x o posteriors). Si voleu actualitzar a una versió posterior, esborreu el contingut que hàgiu copiat a la carpeta “contents” de l’Atmosphère abans d’actualitzar-la.

A reveure!

Canvis en l'estructura del web

23 de juliol del 2020

Ep! Feia uns quants mesos que no actualitzava… i no hi ha novetats importants. Però he decidit separar els projectes de traduccions no oficials (que es mantindran en aquest web) dels oficials (els que estan disponibles directament a les aplicacions oficials), que trobareu al meu lloc web professional.

Sóc conscient que hi ha actualitzacions per a algunes de les traduccions no oficials (Nintendo Switch i To the Moon per a mòbils i Switch), però ara mateix no en tinc enllestides encara les darreres versions. Espero poder-les-hi tenir aviat!

Nintendo Switch en català: compatibilitat amb la versió 9.2.0

4 de març del 2020

Ahir es va publicar una nova actualització per a la Nintendo Switch, la 9.2.0. Aquest missatge és sols per a indicar que la traducció al català de la Nintendo Switch és plenament compatible amb aquesta versió, ja que no hi ha hagut cap canvi pel que fa als textos.

Recordeu que és molt probable que no funcioni amb versions posteriors. Si hi ha una nova actualització del sistema, espereu a la publicació de l’actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d’actualitzar el sistema.

Nintendo Switch en català: més opcions

14 de febrer del 2020

Avui he publicat una actualització de la traducció al català de la Nintendo Switch. A banda de solucionar algunes errades, ara podeu triar també quina llengua del sistema operatiu voleu substituir. Fins ara només era possible substituir l’espanyol; ara podeu triar entre espanyol, francès, italià i anglès. D’aquesta manera, podreu continuar gaudint dels jocs en espanyol, francès, italià o anglès respectivament, mentre que el sistema operatiu es mostrarà en català.

Recordeu que la traducció només s’ha provat amb la versió del sistema 9.1.0, és possible que funcioni en versions anteriors però és molt probable que no funcioni amb versions posteriors. Si hi ha una nova actualització del sistema, espereu a la publicació de l’actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d’actualitzar el sistema.

« Entrades més noves | Entrades 11-15 de 26 | Entrades més antigues »