Darreres novetats

Més traduccions de Cards Against

30 de novembre del 2018

He penjat dues noves traduccions de Cards Against: la Green box de Cards Against Humanity (55 cartes de qüestions i 245 de respostes) i també la versió corregida de l’edició del 2018 de Cards Against Catalanity.

Les podeu descarregar a la secció corresponent, i també podeu jugar-hi a les aplicacions compatibles amb Cardcast.

El Chrono Trigger, en català!

28 d'octubre del 2018

Finalment, ha arribat el dia! El Chrono Trigger en català ja és una realitat!

Aquesta traducció la vaig començar el 28 d’octubre del 2012 (i ja l’any 2000 pensava de fer-la!), i per fi, avui, 28 d’octubre, però de sis anys després, ja la considero suficientment correcta com per publicar-la.

Potser correspondria que fes una llarga explicació de la història d’aquesta traducció, de les dificultats que m’hi he trobat i tot això… Però sabeu què? Ja està tot explicat a la pàgina corresponent (i al fitxer Llegiu-me del pedaç descarregable). Així que no allargaré innecessàriament aquesta publicació.

Vinga, correu a aplicar-la a la vostra ROM i gaudiu del Chrono Trigger en català! Podeu aplicar-la directament a la pàgina del joc! I aquí en teniu el tràiler:

Benvinguts!

20 d'octubre del 2018

Us dono la benvinguda a aquest racó de la xarxa on podreu trobar les traduccions que he fet o en què he participat.

Fa temps que em dedico a traduir videojocs, programari i altres coses al català, però fins ara tot estava esbarriat per la xarxa, i algunes coses fins i tot no estaven penjades enlloc.

Amb el motiu de l’imminent llançament del Chrono Trigger, he decidit agrupar-ho tot en una pàgina, que és la que esteu visitant ara mateix.

Fins que la traducció no estigui acabada del tot, us en deixo un petit tast en forma de vídeo. És força antic (de fa 5 anys, per ser exactes), però suposo que ja servirà, de moment:

« Entrades més noves | Entrades 6-10 de 8