Traduccions de l’Ereza
Versions no oficials en català

Super Metroid en català!

19 de novembre del 2020

I després del Mario Kart 8 Deluxe d’ahir, us porto una altra novetat: el Super Metroid en català!

Ja sé que no és justament un joc amb gaires textos ni que necessiti cap traducció. Simplement es tracta d’un joc al qual tinc moltíssima estima i em feia gràcia fer-ne una versió en la nostra llengua. També m’ha servit per a millorar les meves habilitats de modificació de jocs (ha calgut tocar assemblador per a unes quantes coses).

Així que no escriuré gaire més. Ah, sí! Hi ha pedaços per a les versions NTSC i PAL, així podeu triar la que més gràcia us faci! Podeu aplicar els pedaços a la pàgina del projecte. I aquí us en deixo els primers sis minutets de joc:

Mario Kart 8 Deluxe en català!

18 de novembre del 2020

Finalment he fet pública una traducció que feia temps que tenia pràcticament enllestida, però sols m’hi calia fer un parell de retocs i l’anava arraconant.

Si teniu una Nintendo Switch modificada per a executar-hi homebrew, ara ja podeu jugar al Mario Kart 8 Deluxe en català! A continuació en teniu un vídeo de mostra.

Podeu baixar-ne la traducció a la pàgina del projecte.

sd2snes 1.10.3 en català

31 d'octubre del 2020

Com que avui és dia d’actualitzacions, també he actualitzat la traducció de l’sd2snes a la darrera versió, la 1.10.3. La trobareu a la pàgina del projecte.

Versió corregida de la traducció del Chrono Trigger

31 d'octubre del 2020

Per fi he trobat un moment per posar al dia la traducció del Chrono Trigger. N’he penjat una nova versió (1.1.0) amb els següents canvis:

  • S’han corregit 4 textos d’atacs que no mostraven correctament el nom del personatge.
  • S’ha modificat la “i” del tipus de lletra monoespaiada perquè tingui més bon aspecte.
  • S’ha corregit un diàleg erroni en què no es mostrava qui parlava.
  • S’han fet diversos canvis menors al text i correccions en general.

Com sempre, la podeu aplicar a la pàgina del projecte.

Actualització de la traducció del To the Moon

31 d'octubre del 2020

He actualitzat la traducció del To the Moon adaptant-la a les darreres versions publicades pels desenvolupadors tant a Android (versió 3.7) com a Nintendo Switch (versió 1.7). La versió per a Windows no s’ha modificat perquè no hi ha hagut cap actualització del joc.

La podeu aplicar o baixar, en funció del sistema, a la pàgina del projecte. Recordeu que, en el cas de la Nintendo Switch, cal que tingueu la consola modificada per a executar-hi modificacions de jocs (com s’explica a la pàgina de la traducció de la Nintendo Switch).

« Entrades més noves | Entrades 6-10 de 26 | Entrades més antigues »