Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe és la darrera versió del joc de curses de karts de Nintendo, ple de curses esbojarrades, circuits en què condueixes cap per avall, tota mena de trampes i paranys i un reguitzell d'enemics peculiars. Editat originalment per a Wii U, aquesta versió de Nintendo Switch inclou tots els personatges i circuits que calia adquirir a part a la versió de Wii U, la qual cosa fa que sigui el Mario Kart més complet fins al dia d'avui. I a partir d'ara, també pots jugar-hi en català.

La traducció al català està finalitzada i la podeu baixar a continuació. Cal fer-la servir sobre les versions 1.7.1 o 1.7.2 del joc, i per a poder-la utilitzar, cal que tingueu la Nintendo Switch modificada.

Traducció començada: 30 de desembre del 2019
Darrera actualització: 18 de novembre del 2020

Important

Si modifiqueu la consola o el joc, podeu arribar a perdre l'accés a tots els serveis en línia de Nintendo.

Modificar la consola o el joc i instal·lar-hi pedaços que en modifiquin el funcionament pot fer que Nintendo us prohibeixi l'accés als serveis en línia (incloent-hi el joc en línia, la Nintendo eShop i les funcionalitats d'amistat). Si bé és cert que normalment no passa si us manteniu dintre de la legalitat, no es pot descartar del tot. Si instal·leu aquesta traducció, assumiu aquesta possibilitat.

La traducció només s'ha provat amb les versions 1.7.1 i 1.7.2 del joc.

Si la proveu amb qualsevol altra versió, no en garantim el correcte funcionament, i poden aparèixer errors que facin inutilitzable el joc. Si hi ha una nova actualització del joc, espereu a la publicació de l'actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d'actualitzar el joc.


Com puc instal·lar-la?

  • No totes les consoles són compatibles, cal que tingueu una Nintendo Switch que pugui executar homebrew. Consulteu aquesta guia amb indicacions de com podeu arribar a executar homebrew.
  • Heu de tenir instal·lat Atmosphère versió 1.1.1 o superior, o un sistema que faci servir LayeredFS.
  • La traducció substitueix els fitxers d'una de les llengües del joc (podeu triar entre espanyol, francès, italià o anglès a l'hora de baixar-la).
  • Apagueu completament la consola, extraieu-ne la targeta microSD, inseriu-la a l'ordinador i extraieu el contingut del fitxer que podeu baixar a continuació directament dins de la carpeta "atmosphere" de la targeta microSD. Torneu a inserir-la a la consola i torneu-la a engegar. També podeu fer servir un FTP per a evitar extreure i inserir la targeta microSD.
  • Ja podeu gaudir del Mario Kart 8 Deluxe en català!

Més informació

Com funciona?


  • La traducció substitueix els fitxers d'una de les llengües del sistema operatiu (podeu triar entre espanyol, francès, italià o anglès), sempre en la seva variant de la regió europea.
  • Cal que tingueu la consola configurada en la llengua que heu substituït, si no, es continuarà veient en la llengua original.
  • Si voleu tornar a tenir el joc en la llengua original, caldrà que esborreu els fitxers que heu copiat a la targeta microSD.

Agraïments