To the Moon

To the Moon (A la Lluna) és una història interactiva disponible per a ordinador llançada el 2011. Ens posa a la pell de dos empleats de Sigmund Corp., la doctora Rosalene i el doctor Watts. Tenen una feina una mica peculiar: donen una altra oportunitat de viure a la gent, tota una nova vida des del començament... però només dins la ment dels seus pacients.

A causa de la severitat de l'operació, la nova vida es converteix en l'última cosa que els pacients recorden just abans de deixar anar l'últim alè de vida. Per tant, l'operació només es fa a gent que està a punt de morir, per permetre'ls complir el que desitjarien haver fet durant la seva vida, però que no van poder fer.

Aquesta història ens explica l'intent de complir el somni d'un home gran, en Johnny. Amb cada pas enrere en el temps, es descobreix un nou fragment del passat d'en Johnny. Mentre els dos doctors miren d'encaixar el trencaclosques d'esdeveniments de la vida d'en Johnny, també cerquen descobrir quin és el motiu pel qual vol complir el seu últim desig: aquell, i no un altre.

I l'últim desig d'en Johnny, és clar, és... anar a la Lluna.

La traducció al català està finalitzada, però a l'espera que el desenvolupador original la pugi a l'Steam.

Traducció començada: 26 de desembre del 2016
Darrera actualització: 8 d'abril del 2017

Com jugar-hi en català

Malauradament, encara no és possible. La traducció està a l'espera que el desenvolupador original la pugi a l'Steam.