Nintendo Switch

La traducció de la interfície de la Nintendo Switch permet fer que el sistema operatiu de la consola es mostri en català.

La traducció al català està finalitzada i la podeu baixar. En podeu trobar els fitxers i captures de pantalla a la pàgina del projecte a GitHub.

Traducció començada: 6 de desembre del 2019
Darrera actualització: 14 de febrer del 2020

Important

Si modifiqueu la vostra consola, podeu perdre l'accés als serveis en línia de Nintendo.

Modificar la consola i instal·lar-hi pedaços que la modifiquin pot fer que Nintendo us prohibeixi l'accés als serveis en línia (incloent-hi el joc en línia, la Nintendo eShop i les funcionalitats d'amistat). Si bé és cert que normalment no passa si us manteniu dintre de la legalitat, no es pot descartar del tot. Si instal·leu aquesta traducció, assumiu aquesta possibilitat.

La traducció només s'ha provat amb la versió del sistema 9.1.0 o 9.2.0.

Si la proveu amb qualsevol altra versió, no en garantim el correcte funcionament, i poden aparèixer errors que facin inutilitzable la consola. És possible que la traducció funcioni amb versions anteriors del sistema operatiu, però probablement no funcionarà amb versions posteriors a la 9.2.0. Si hi ha una nova actualització del sistema, espereu a la publicació de l'actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d'actualitzar el sistema.


Com puc instal·lar-la?

 • No totes les consoles són compatibles, cal que tingueu una Nintendo Switch que pugui executar homebrew. Consulteu aquesta guia amb indicacions de com podeu arribar a executar homebrew.
 • Heu de tenir instal·lat Atmosphère versió 0.10.0 o superior, o un sistema que faci servir LayeredFS.
 • La traducció substitueix els fitxers d'una de les llengües del sistema operatiu (podeu triar entre espanyol, francès, italià o anglès a l'hora de baixar-la).
 • Apagueu completament la consola, extraieu-ne la targeta microSD, inseriu-la a l'ordinador i extraieu el contingut del fitxer que podeu baixar a continuació directament dins de la carpeta "atmosphere" de la targeta microSD. Torneu a inserir-la a la consola i torneu-la a engegar. També podeu fer servir un FTP per a evitar extreure i inserir la targeta microSD.
 • Ja podeu gaudir de la Nintendo Switch en català!

Més informació

Com funciona? En quina llengua es veuran els jocs?


 • La traducció substitueix els fitxers d'una de les llengües del sistema operatiu (podeu triar entre espanyol, francès, italià o anglès), sempre en la seva variant de la regió europea.
 • Per tant, la consola continuarà mostrant els jocs en la llengua original.
 • Encara que un joc tingui disponible el català de manera oficial al menú de selecció de llengua, per defecte es mostrarà en la llengua original de la consola, com en una Nintendo Switch sense traduir.
 • Si voleu tornar a veure la interfície de la consola en la llengua original, caldrà que esborreu els fitxers que heu copiat a la targeta microSD.

Què no s'ha traduït?


 • La Nintendo eShop (és un servei en línia).
 • L'enllaç de comptes de xarxes socials (és un servei en línia).
 • Alguns dels missatges d'error relacionats amb la Nintendo eShop.
 • Algunes imatges (promocions de Nintendo Switch Online i de l'aplicació Control parental de la Nintendo Switch o les captures de pantalla d'exemple a la transferència d'usuaris).
 • Si configureu la consola de zero, la llista de llengües de la primera pantalla mostrarà el nom de la llengua original. La resta de pantalles es mostraran ja en català.

Agraïments