Traduccions de l'Ereza
Versions no oficials en català

Nintendo Switch en català: versió 11.0.1

17 de desembre del 2020

Toca nova actualització de la traducció de la interfície de la Nintendo Switch al català per a fer-la compatible amb la versió 11.0.1 del sistema operatiu. Hi ha hagut més de 200 cadenes de text noves, sobretot relatives a la possibilitat de desar partides al núvol i a la nova funcionalitat d’enviament d’imatges i vídeos a dispositius intel·ligents.

La podeu baixar a la pàgina del projecte, on també trobareu tota la informació de com aplicar-la.

Recordeu que aquesta traducció segurament NO serà compatible amb versions posteriors (especialment 11.1.x o posteriors). Si voleu actualitzar a una versió posterior, esborreu el contingut que hàgiu copiat a la carpeta “contents” de l’Atmosphère abans d’actualitzar-la.