Traduccions de l’Ereza
Versions no oficials en català

Traduccions de la Nintendo Switch (versió 17.0.1) i del Mario Kart 8 Deluxe (versió 3.0.1)

31 de gener del 2024

Ja teniu disponibles dues actualitzacions que permeten tenir en català la interfície de la consola Nintendo Switch (versió del sistema operatiu 17.0.1) i de la darrera versió del Mario Kart 8 Deluxe (versió 3.0.1).

La traducció de la interfície de la Nintendo Switch s’ha actualitzat amb els textos incorporats a les versions més noves. Malauradament, a causa d’un error del sistema LayeredFS implementat dins d’Atmosphère, actualment no és possible traduir les notificacions ni el menú d’alimentació de la consola (si es fa, el sistema es penja), de manera que, a l’espera que se solucioni aquest error, la traducció té desactivats aquests fitxers.

Pel que fa al Mario Kart 8 Deluxe, aquesta darrera versió inclou totes les noves curses publicades durant el 2023, de manera que ara ja es pot jugar en català en 96 circuits!

Podeu baixar les traduccions a les pàgines corresponents: Nintendo Switch i Mario Kart 8 Deluxe.