Traduccions de l'Ereza
Versions no oficials en català

Super Mario World en català!

21 de març del 2023

Ja és aquí la primavera, les plantes ja comencen a néixer i… sembla que les traduccions també! Ara ja podeu jugar al «Super Mario World» de Super Nintendo 100% en català!

Feia força temps que tenia aquesta traducció gairebé enllestida, però faltava fer-hi un parell de retocs d’última hora i com que sempre estic ficat en mil projectes, no trobava mai el moment de fer-los. Ara ja està tot fet i la considero definitiva.

Evidentment, no és un videojoc que es caracteritzi per tenir una gran quantitat de text, però, igual que vaig fer amb el «Super Metroid», i com a fan de la Super Nintendo, considero que havia de ser possible jugar-hi en català. I ara ja és possible!

Igual que en altres casos, hi ha dos pedaços diferents: per a la versió PAL europea i per a la NTSC americana. Podeu aplicar-los a la ROM original a la pàgina del projecte. I vet aquí els primers minuts del joc en format vídeo: