Traduccions de l'Ereza
Versions no oficials en català

Nintendo Switch en català: versió 13.0.0 (i més)

29 de setembre del 2021

Ja fa dies que va sortir la versió 13.0.0 del sistema operatiu de la Nintendo Switch, així que toca actualitzar-ne la traducció al català per a fer-la compatible amb aquesta nova versió. A causa de les novetats de la Switch OLED i del suport d’àudio Bluetooth, hi ha hagut força textos nous. La podeu baixar a la pàgina del projecte, on també trobareu tota la informació de com aplicar-la.

Un cop més, recordeu que aquesta traducció segurament NO serà compatible amb versions posteriors (especialment 13.1.x o posteriors). Si voleu actualitzar a una versió posterior, esborreu el contingut que hàgiu copiat a la carpeta “contents” de l’Atmosphère abans d’actualitzar-la. Quan hi hagi una nova versió del sistema, miraré d’actualitzar aquesta pàgina indicant si és compatible o no amb la traducció anterior.

D’altra banda, he actualitzat la traducció del To the Moon per a fer-la compatible amb la versió 1.8 del joc a la Nintendo Switch. La resta de versions no han rebut cap actualització, així que no ha calgut fer-hi cap canvi.

Finalment, també he verificat que la traducció per al Mario Kart 8 Deluxe (feta sobre la versió 1.7.1) fos compatible amb la versió 1.7.2, i ho és plenament, de manera que ja n’he actualitzat la pàgina indicant que és vàlida per a qualsevol de les dues versions.

Això és tot, per ara. A reveure!