Traduccions de l'Ereza
Versions no oficials en català

Nintendo Switch en català: més opcions

14 de febrer del 2020

Avui he publicat una actualització de la traducció al català de la Nintendo Switch. A banda de solucionar algunes errades, ara podeu triar també quina llengua del sistema operatiu voleu substituir. Fins ara només era possible substituir l’espanyol; ara podeu triar entre espanyol, francès, italià i anglès. D’aquesta manera, podreu continuar gaudint dels jocs en espanyol, francès, italià o anglès respectivament, mentre que el sistema operatiu es mostrarà en català.

Recordeu que la traducció només s’ha provat amb la versió del sistema 9.1.0, és possible que funcioni en versions anteriors però és molt probable que no funcioni amb versions posteriors. Si hi ha una nova actualització del sistema, espereu a la publicació de l’actualització de la traducció o desinstal·leu-la abans d’actualitzar el sistema.