Traduccions de l'Ereza
Versions no oficials en català

To the Moon per a Android i Nintendo Switch en català

3 de febrer del 2020

El mes passat es va llançar la reedició del joc To the Moon per a la Nintendo Switch. És la mateixa reedició que la que es va fer per a mòbils l’any passat, i com que segurament és una manera que més gent accedeixi al joc, em vaig proposar de traduir-ne també aquesta versió. A banda dels menús renovats i funcionalitats extra com ara el diari de treball o la capsa de música, n’he revisat tota la traducció de dalt a baix fent-hi alguns petits canvis i unes quantes correccions.

Per més que he provat de contactar amb els autors tant del joc original com de la reedició per a incorporar-hi de manera oficial la traducció al català (com sí que van fer amb la segona part, Finding Paradise), no n’he rebut cap resposta. És per això que fa uns mesos vaig publicar de manera oficial el pedaç per a la versió d’ordinador, i ara també trobareu a la mateixa pàgina les versions per a Android i Nintendo Switch.

Ben aviat hi haurà més novetats pel que fa a traduccions, estigueu atents!