Traducció de la interfície de la Nintendo Switch al català

Traducció de la interfície de la Nintendo Switch al català

25 de desembre del 2019

Sembla que el tió ens ha cagat una nova traducció! A partir d’ara, ja podreu gaudir de la interfície de la consola Nintendo Switch en català! Trobareu totes les instruccions de com instal·lar-la a la pàgina corresponent.

Malauradament, no totes les consoles són compatibles amb la traducció, ja que cal que la consola pugui executar homebrew (els darrers models posats a la venda no ho permeten). També hi ha un component de risc, i és que Nintendo pot ser capaç de detectar que feu servir una consola modificada i us bloquegi l’accés als continguts en línia (joc en línia, Nintendo eShop, funcionalitats d’amistat, etc.)… Normalment, no sol passar si us manteniu dintre de la legalitat, però és un risc que assumiu en fer servir una consola modificada (independentment de la traducció).

La traducció s’ha fet per a la darrera versió del sistema, la 9.1.0, i cal que tingueu instal·lat Atmosphère 0.10.1 com a mínim. No és recomanable que la feu servir en altres versions del sistema, sobretot si són més noves.

Estigueu atents, perquè potser hi haurà més novetats ben aviat! Que acabeu de passar un bon Nadal i que tingueu una bona entrada a l’any 2020!