El Chrono Trigger, en català!

El Chrono Trigger, en català!

28 d'octubre del 2018

Finalment, ha arribat el dia! El Chrono Trigger en català ja és una realitat!

Aquesta traducció la vaig començar el 28 d’octubre del 2012 (i ja l’any 2000 pensava de fer-la!), i per fi, avui, 28 d’octubre, però de sis anys després, ja la considero suficientment correcta com per publicar-la.

Potser correspondria que fes una llarga explicació de la història d’aquesta traducció, de les dificultats que m’hi he trobat i tot això… Però sabeu què? Ja està tot explicat a la pàgina corresponent (i al fitxer Llegiu-me del pedaç descarregable). Així que no allargaré innecessàriament aquesta publicació.

Vinga, correu a aplicar-la a la vostra ROM i gaudiu del Chrono Trigger en català! Podeu aplicar-la directament a la pàgina del joc! I aquí en teniu el tràiler: