Finding Paradise

Finding Paradise (A la recerca del paradís) és una història interactiva disponible per a ordinador llançada el 2017. És la seqüela del joc To the Moon. Tornem a posar-nos en la pell dels doctors Eva Rosalene i Neil Watts, que tenen una feina peculiar: compleixen desitjos, donant una altra oportunitat a la gent perquè visquin la seva vida un altre cop. Però això només passa dins la ment dels seus pacients.

Els doctors disposen d'una tecnologia que els permet dissenyar records artificials, per a poder complir el desig que els seus pacients volien, però que no van aconseguir complir. Però a causa del resultat del procediment en la ment dels pacients, només es fa servir en gent que està a punt de morir, de manera que la "nova vida" sigui l'última cosa que el pacient recordi abans de deixar anar l'últim alè de vida.

Encara que sembli complicat, sol ser un procediment estàndard: els doctors viatgen pels records del pacient, connectant un senyal del record més recent fins al més llunyà. En el transcurs d'això, també tenen la sort de poder donar un cop d'ull a la vida del pacient d'una manera que mai abans no ha pogut veure ningú.

Però de tant en tant, hi ha algun cas peculiar. "Finding Paradise" segueix el viatge dels dos doctors mentre naveguen pels records d'un pacient anomenat Colin Reeds, per a aconseguir complir un desig que sembla força paradoxal... "canviar alguna cosa però alhora no canviar res". Quin deu ser aquest desig?

La traducció al català està finalitzada i disponible a l'Steam.

Traducció començada: 18 de desembre del 2017
Darrera actualització: 5 de març del 2018
Nota: Traducció feta en col·laboració (participació: aprox. 90%).

Com jugar-hi en català

Caldrà que compreu i baixeu el joc a l'Steam. Si ja el teniu comprat, haureu de fer clic dret sobre el joc a la vostra biblioteca, fer clic a "Properties", i després anar a la pestanya "Betas" i, a la llista desplegable, triar "Catalan". Després d'això caldrà que espereu que acabi la baixada, i ja hi podreu jugar plenament en català!

Aquest procés enrevessat és necessari perquè el català no és una llengua suportada a l'Steam, de manera que si el joc no incorpora selecció de llengua, no és possible pujar-lo en català sense fer-ho com a versió beta.