The Legend of Zelda: Link's Awakening DX en català!

The Legend of Zelda: Link's Awakening DX en català!

27 de març del 2019

Us presento la meva darrera traducció! Un clàssic de la Game Boy Color, ara en català!

The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX és la reedició per a Game Boy Color del primer The Legend of Zelda editat per a la Game Boy. Després de naufragar a alta mar a causa d’una forta tempesta, en Link es desperta a la misteriosa illa de Koholint. Després de recuperar l’escut i l’espasa, es troba un mussol que parla i que li explica que cal que reuneixi tots els instruments per despertar el Peix del Vent, el guardià de l’illa. Pel que sembla, aquesta és l’única manera que hi ha de poder sortir de l’illa…

És una traducció que té una llarga història. Vaig començar a traduir aquest joc al català l’any 1999, però vaig abandonar la traducció quan em vaig trobar problemes tècnics que no vaig saber solucionar. Ara, després d’haver traduït el Chrono Trigger, vaig pensar que potser seria un bon moment per tornar a començar la traducció de zero. La vaig enllestir de manera força ràpida, però no trobava el moment de llançar-la al públic. I ara que s’ha anunciat que Nintendo reeditarà el joc per a Nintendo Switch, he pensat que estaria bé acabar la feina del tot i penjar-la.

I això és tot, ja podeu aplicar la traducció a la vostra ROM i gaudir-ne en català! Podeu aplicar-la directament a la pàgina del joc! I aquí en teniu una petita presentació en forma de vídeo: